На ромския славей му омръзна да бъде гледан като писано

...
На ромския славей му омръзна да бъде гледан като писано
Коментари Харесай

Азис: Омръзна ми да съм известен!

На ромския славей му омръзна да бъде гледан като писано яйце и да получава привилегии. Роденият в Костинброд артист се нервира, че постоянно е център на вниманието и има всичко, каквото пожелае, без да поставя и капка изпитание.

Когато има присъединяване в столична дискотека, Азис не желае да получава специфичен превоз, с цел да бъде откаран до нощното заведение. Също по този начин се смущава, когато е сниман по какъв начин слиза от колата си, а по-късно почитатели да го награбват пред входовете за селфи.

"Питахме го дали желае да го вземем с лимузина, която да го докара до клуба. Категорично ни отхвърли ", споделят от пиар отдела на столична дискотека, където Азис се изяви неотдавна.

"Писна ми да съм прочут! Искам да съм естествен човек, който не е обект на следене от публицисти и фотографи. Желая да си пребивавам живота, без да съм обект на някакви ползи ", декларира изрично Азис.

Близки до Краля на попфолка у нас споделят, че той не живее в разкош, а даже в противен случай - бил като естествен човек. Сам си пазари и се оправя с всичко, без да наема други хора да му правят работата.

Азис не желае да бъде придружаван от защита. Той не парадира с това, че има опция и купища запаси. Фолкиконата заобикаля да попада под светлините на прожекторите у нас, тъй като счита, че хората в България му завиждат и му мислят единствено неприятното. Азис е надълбоко набожен и се уповава на вярата си.

Затова и избира да се изявява в чужбина, където също е доста прочут. Зад граница артистът събира хиляди почитатели, които изпадат в възторг, щом чуят гласа му. Навън Азис по никакъв метод не показва, че е състоятелен и може да си разреши куп неща, които не са налични за естествените хора. В Лондон да вземем за пример кралят на попфолка се придвижва с градския превоз - или по-точно с метрото.

Азис напълно се отдръпна от медийните среди у нас. Той изрично отхвърля да дава изявленията, защото не желае да разкрива любопитни за останалите хора неща от персоналния си живот. За последно Краля на попфолка обществено съобщи, че макар шеметната си кариера не е милионер, написа в. "България през днешния ден ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР