На рождения ден на легендарния Айртон Сена Нетфликс потвърди чакания

...
На рождения ден на легендарния Айртон Сена Нетфликс потвърди чакания
Коментари Харесай

Бразилски актьор ще играе Сена в нов сериал

На рождения ден на именития Айртон Сена Нетфликс удостовери чакания от доста време мини сериал за живота на водача, като основната роля ще се извършва от бразилския артист Габриел Леоне. Всъщност, от Нетфликс оповестиха новината за основаването на поредицата още през 2020 година, като проектите бяха тя да включва 8 епизода и да се излъчи през 2022 година. Сега сериите ще бъдат понижени на 6, а фотосите са били забавени.

29-годишният Леоне е роден една година преди гибелта на Сена и е измежду най-популярните артисти в Бразилия след присъединяване му в тв сериала “Дом ”, продуциран от Амазон.

Предполага се, че акцентът в сериала ще са най-силните сезони на Сена във Формула 1 в края на 80-те години - първите му триумфи в Лотус и по-късно спечелваното на трите му международни трофеи с Макларън.
 Формула 1 не е не запомнила Айртон Сена Формула 1 не е не запомнила Айртон Сена
Леоне пък съумя да завоюва още една роля във филм, обвързван с моторните спортове. Той ще изиграе ролята на Алфонсо де Портаго - първият испански водач, стигнал до подиума във Формула 1. Ролята е за кино лентата на Майкъл Ман “Ферари ”, а Де Портаго умира дружно с навигатора си и 10 фенове в тежка злополука по време на надпреварата “Миле Миля ” през 1957 година.
 Още един път: Сена е щял да отиде във Ферари Още един път: Сена е щял да отиде във Ферари
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР