На родния пазар оперират няколко чуждестранни оператори с лиценз, а

...
На родния пазар оперират няколко чуждестранни оператори с лиценз, а
Коментари Харесай

Nostrabet анализ: С какво бет365 превъзхожда родните брандове

На родния пазар оперират няколко задгранични оператори с лиценз, а най-популярен измежду тях е Бет365. Британската компания предлага най-голямо многообразие от спортни залози, невисок марж и потребни функционалности за потребителите. Преди да преминете към регистрация, вижте ревюто в уеб страницата, което съдържа информация за всички преимущества и дефекти на платформата.
Пряко предаване на спортни събития
Съществено преимущество на букмейкъра е съществуването на лайв стрийм за множеството спортни събития. Можете да гледате обичаните си футболни шампионати като Серия “А ”, немската Бундеслига, Ередивизи. Освен това в програмата на Бет365 участват излъчвания на тенис, хокей на лед, баскетбол и други спортове, които дават опция на клиентите да следят протичащото се в действително време.
Футболните шампионати като Висшата лига, Шампионска лига и Първа лига на България, за които операторът няма ТВ права, са налични с коментар онлайн. Слушате на български език какво се случва на терена, с което улеснявате залозите си.
Прякото предаване в Bet365 е налично след регистрация и депозит. За да го активирате, би трябвало да имате най-малко 0.50 лв. в сметката или да сте залагали с действителни средства през миналите 24 часа.
 
Създай
залог до 12 селекции
Българските
букмейкъри вградиха “Създай залог ” в своите платформи, само че концепцията за този инструмент бе дело на Bet365. Преди няколко години английската компания добави алтернатива за основаване на едномачов комбо залог.
В момента Bet Builder дава опция за съчетание на най-много 12 маркета от един дуел. Това Ви носи по-добри коефициенти, откакто прогнозирате краен излаз, голове, полувреме, корнери и други събития. Има вид за вграждане на няколко залога с Bet Builder в общ ваучър, като оптималното ограничаване е до четири комбинации.
 
Кеш Аут за всички пазари
Функцията Cash Out се появи в множеството платформи, само че не на всички места е толкоз потребна, колкото в Bet365. Букмейкърът предлага инструмента за множеството спортни
залози, без значение дали са пре-мач, или онлайн. Предлаганата сума се равнява на висок % от общата облага, в случай че всички събития се развиват по проект и остава малко време до края им.
За да улесни потребителите си, операторът дава опция за автоматизирано затваряне. Задавате сума, която Ви удовлетворява, и в случай че кешаутът доближи до нея, селекцията се затваря собственоръчно. Има вид за непълен Cash Out, при който част от залога се приключва, само че остатъкът продължава да е деен.
 
Функция за смяна на
залог
Бетинг инструмент, който няма еквивалент в българските марки. Той дава право на залагащите да трансформират първичните си талони посредством прибавяне, унищожаване и подмяна на селекции. Може да се употребява когато и да е, без значение дали мачовете са почнали, или не.
Когато редактирате
залог, неговата стойност се равнява на настоящата сума, предлагана от функционалността Кеш-Аут. Забележете обаче, че опцията не трябва да се употребява при някои предложения.
 
Щедър промоционален лист
Друг присъщ белег на Bet365 е изобилната листа с
бонуси. Компанията предлага промоции за всички консуматори – както нови, по този начин и дейни, които носят заеми за залози, кешбек, увеличени облаги. Залагащите на футбол, МЛБ и НБА могат да се възползват от ранно погашение, без спомагателни условия. Например, в случай че сте заложили на краен излаз на футболен дуел и вашият отбор поведе с два гола задатък, облагата ще бъде изплатена незабавно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР