На ринга днес излязоха доброто и злото. Хората заложиха на

...
На ринга днес излязоха доброто и злото. Хората заложиха на
Коментари Харесай

Проф. Габровски: На ригна излязоха доброто и злото. И злото победи

" На кръга през днешния ден излязоха положителното и злото. Хората заложиха на злото и злото победи. " Така заключи оценката си за гласуването през днешния ден в Народното събрание претендентът за министър председател с първия мандат проф. Николай Габровски. Той даде къс брифинг в коридорите на Народното събрание, заобиколен от препоръчаните от него министри за кабинет с мандата на ГЕРБ-СДС. До гласуването на състава и структурата на държавното управление по този начин и не се стигна, защото самият Габровски не съумя да събере поддръжка за кандидатурарата си като министър председател. От записаните 238 депутати в зала, 113 поддържаха номинацията му, а 125 гласоподаваха " срещу ".

" Имахме неповторим късмет да продължим по различен метод в българската политика. Това беше гражданска самодейност, която всички ние проявихме, заложихме имената си в състава на кабинет, който даваше вяра за нов път ”, сподели още той. " Уви, партийните ползи са прекомерно мощни, партийните пристрастености - прекомерно горещи ", установи проф. Габровски.

" Доволен съм от това, което се случи. За момент не скърбя, че поставих тези старания и че се срещах с хората, които ми се довериха. Благодаря им откровено, че го направиха ”, посочи още отхвърленият претендент за министър председател.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР