На Риана никак не й е трудно да носи по

На Риана никак не й е трудно да носи по ...

Автобиографията на Риана се продава за 5760 евро.


На Риана никак не й е трудно да носи по няколко дини под една мишница. Познаваме я основно като певица, но и като дизайнер на линия бельо, козметична линия, както и като актриса. Този месец тя добавя в биографията си и... автобиографична книга.

View this post on Instagram
A post shared by Phaidon (@phaidonsnaps) on Oct 7, 2019 at 8:18am PDT

Кръстена простичко Rihanna, тя представлява всъщност албум от 504 страници, които съдържат 1050 фотографии и 11 специални вложки. Албумът проследява хронологично развитието на Риана от детството й в Барбадос до апогея на славата й в момента.

Архивни снимка, кадри от концертите й и светски събития, в които е участвала, както и много лични фотографии от личния й живот ще станат достояние на феновете.

View this post on Instagram
A post shared by Phaidon (@phaidonsnaps) on Oct 8, 2019 at 5:49am PDT

Rihanna излиза в четири различни издания. Традиционното включва единствено луксозния албум с твърди корици и е на цена 120 британски паунда.
Снимка 446856

Rihanna: Fenty x Phaidon е лимитирано издание с черно-бяла корица на албума, както и специално създаден държач за книги, вдъхновен от ръцете на Риана, и дело на The Haas Brothers. Цената им е 140 паунда.
Снимка 446857

Rihanna: Luxury Supreme е лимитирано издание с черна матова корица в комплект с луксозна масичка за книги с 18-каратово злато. Цената е 5175 паунда.
Снимка 446858

Rihanna: Ultra Luxury Supreme включва същото черно лимитирано издание, но в комплект с уникален пиедестал от мрамор, ръчно правен в Португалия. Цената не е известна, защото 10-те бройки на изданието вече са разпродадени. Един от собствениците им е Cardi B.

Източник: lifestyle.bg