На ревюто на couture ревюто на Valentino видяхме съвсем различен

...
На ревюто на couture ревюто на Valentino видяхме съвсем различен
Коментари Харесай

Глитър вежди и флорални елементи – стилът, който очакваме тази есен?

На ревюто на couture ревюто на Valentino видяхме напълно друг жанр от този, който ни предложи Dior, да вземем за пример.

Valention избра напълно пъстър жанр за ревюто си – моделите бяха изпъстрени с всевъзможни нюанси и орнаменти по облеклата, които дизайнерът сподели, че са въодушевени от фолклора. Грим визиите, дело на Pat McGrath, пък бяха с удебелени глитър вежди в композиция с изчистено лице.

Това беше напълно друг метод от този на Dior, припомняме, че шоуто на тази марка беше въодушевено от ретро готик стила. Въпреки че двете фешън къщи имаха по този начин спорни избори, можем да предположим, че моделите на Valentino ще дадат ход на трендовете идващия сезон.

Ревюто на Schiaparelli  също беше в дръзки ярки цветове и смели комбинации от орнаменти, които видяхме и при Valentino. Това ни подухва на мисълта, че има огромен късмет глитър трендът да продължи, без значение дали ще се придвижи прецизно върху веждите или още веднъж ще го виждаме в цялата визия.

В галерията можете да намерите повече фотоси от ревюто на Valentino, които може би ще ни дадат визия за това какви трендове ни чакат идващите месеци.

Снимки: Profimedia

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР