На регионалните избори в Русия президентът гласува онлайн на регионалните

...
На регионалните избори в Русия президентът гласува онлайн на регионалните
Коментари Харесай

На регионалните избори в Русия Путин гласува онлайн

На районните избори в Русия президентът гласоподава онлайн на районните избори в Русия. Той прикани руснаците да последват образеца му и да вземат участие във вота, съобщи Франс прес.

“Призовавам жителите на районите, в които сега се създават избори, да вземат участие ”, сподели Путин във видео, излъчено от Кремъл. “Още повече, че в нашата страна изборните процедури се провеждат по допустимо най-удобния метод ”, добави съветският президент, седнал пред компютъра в кабинета си.

Днес се организират районни избори в Руската Федерация. Чрез тях ще бъдат назначени губернатори, районни депутати и общински съветници. Изборите се създават в границите на три дни в страната – от петък до неделя. Според управляващите това е по този начин, с цел да могат допустимо най-вече гласоподаватели да дадат своя глас, показва Агенция Франс Прес.

В столицата на Русия Москва и в няколко съветски района е допустимо и онлайн гласоподаване. Тази година Русия провежда и гласоподаване в четири окупирани украински района – Запорожка, Херсонска, Донецка и Луганска област, предава Народоосвободителна въстаническа армия.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР