На редовното си заседание днес Министерският съвет ще приеме доклади

...
На редовното си заседание днес Министерският съвет ще приеме доклади
Коментари Харесай

Доклади за пътната безопасност и Национална научна програма в програмата на МС

На постоянното си съвещание през днешния ден Министерският съвет ще одобри отчети на Държавно-обществената консултативна комисия по проблемите на сигурността на придвижването по пътищата. Докладите ще бъдат за сигурността на придвижването по пътищата през интервала 2011-2016 година и през 2017 година, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Ще се разпореди да бъде импортиран в Министерския съвет план на решение за одобрение на ограничения за ограничение на пътнотранспортния травматизъм до 2020 година Министрите ще одобряват и отчет за касовото осъществяване на Консолидираната фискална стратегия за първото полугодие на 2018 година Ще бъде прегледан план на решение за одобрение план на Закон за изменение на валутния закон.

Кабинетът ще утвърди Национална научна стратегия, както и превръщане на Факултета по начална и предучилищна педагогика в структурата на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ във Факултет по науки за образованието и изкуствата.

Министрите ще одобрят спомагателни прехвърляния по бюджетите на общините за 2018 година за стипендии за просветителни резултати на общинските учебни заведения. Предстои да се прегледа отчет за одобрение позицията на България за осъществяване на договаряния и подготовка на план на междуправителствено съглашение сред България и Гърция, уреждащо данъчното отнасяне на план „ Междусистемна газова връзка Гърция – България “ (проект IGB).

Кабинетът ще утвърди и годишния доклад за активността на Държавен фонд „ Земеделие “ и Разплащателната организация за 2017 година /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР