На редовна сесия на Общински съвет - Ямбол, която ще

...
На редовна сесия на Общински съвет - Ямбол, която ще
Коментари Харесай

Кметът на Ямбол предлага второ намаление на числения състав на администрацията

На постоянна сесия на Общински съвет - Ямбол, която ще се организира на 28 януари, четвъртък, ще бъде гласувано предлагането на кмета Валентин Реванск и за понижаване със седем щатни бройки на числения състав на администрацията в Община Ямбол, считано от 1 февруари 2021 година. Освобождаване или редуциране на чиновници няма да има, тъй като това са към този момент освободени позиции, заяви общината.

Ако Общинският съвет одобри предлагането на кмета, понижаване с по една численост ще бъде осъществено в Дирекция " Култура, спорт, юношески действия, туризъм и връзки с обществеността ", Дирекция " Деловодно и осведомително обслужване и ЦАО ", Отдел " Европейско финансиране и стратегии ", Отдел " Хуманитарни действия ", Отдел " Регистрация и гражданско положение ", Дирекция " СПООР " и Местна комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните. Всички останали звена в структурата остават непроменени по бройка на чиновниците.

Използваните средства от локални доходи за дофинансиране на щатните бройки са в размер на 51 000 лв. и ще се даде опция те да бъдат осъществени за финансови разноски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР