На редакционната поща на Mediapool бе получено Право на отговор

...
На редакционната поща на Mediapool бе получено Право на отговор
Коментари Харесай

Право на отговор от Костадин Костадинов

На публицистичната поща на Mediapool бе получено " Право на отговор " от ръководителя на партия " Възраждане " Костадин Костадинов във връзка обявата " Костадин Костадинов " Копейкин " - новият Сидеров ".

Той твърди, че публикацията съдържа погрешни обстоятелства и изказвания.

" Лъжа е, че съм " минал през няколко партии със същия профил " – членувал съм единствено в две партии през живота си, ВМРО-БНД и Възраждане ", написа Костадинов. В обявата обаче на никое място не се споделя, че е членувал допълнително от две партии, а под " минавал " се имат поради съдружните му връзки и разнообразни типове близко взаимоотношение с разнообразни партии.

Костадинов показва като погрешно и изказванието, че е бил свикан от ВМРО-Варна да напусне общинския съвет в града. " Напротив, цялата организация на Вътрешна македонска революционна организация във Варна напусна с мен в края на 2012 година и с писмо призовахме Красимир Каракачанов да си подаде оставката ", споделя той в Правото на отговор.

Публикации в разнообразни локални медии, в това число преписка на публичното радио в БНР-Варна от 2013 година обаче оповестяват, че новият ръководител на ВМРО- Варна е призовал Костадинов " с изключение на да напусне публично Вътрешна македонска революционна организация, по този начин и да се откаже от мястото си в Местния парламент на Варна ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР