На разпространеното вчера видео категорично не е Александър. Това мнение

...
На разпространеното вчера видео категорично не е Александър. Това мнение
Коментари Харесай

Близък на семейството: Момчето от видеоклипа не е Сашко

На публикуваното през вчерашния ден видео изрично не е Александър. Това мнение изрази Марио Антонов, който е другар на фамилията на изчезналото момче, представен от Българска национална телевизия. По думите му бащата на Александър е прекомерно изтощен и се е подвел в изказванията си, че неговият наследник е на видеото.

" Бащата се е подвел, съгласно мен и съгласно хора, които познаваме Александър. Определено на клипа не е Александър. Той не е с очила, на клипа детето е с очила. Александър е със сиво яке, на клипа детето не е със сиво яке ", разяснява Антонов.

Той благодари на напъните на всички в издирването на момчето, повече от 72 часа.

" Искрено се надяваме на благополучен край ", сподели Марио Антонов.

„ Сашко може да е на всички места, той е свръхактивен. Възможно е да мине даже повече от 20 километра. Той е доста крепко физическо дете. Той е доста деен. Само може да гадаем‘, сподели той. 

„ Бягал и различен път, само че за наслада е намиран. Вече 72 часа няма и диря от него. Призоваваме още и още доброволци да се включат в търсенето на детенцето и се надявам до края на деня да имаме триумф “, добави Антонов.

„ Гадаем, повтаряме, потретваме местата. Търсенето продължава “, съобщи той. 

Краси Димитров, шеф в столична община, уточни пред Нова телевизия, че по разпореждане на госпожа Фандъкова има четири екипи с дронове и термокамери.

" Обикаляме непрекъснато, само че не откриваме никаква диря. В момента има мъгла и няма по какъв начин да работим с дрона. Заедно с екипите на полицията и алпийската избавителна работа се разделяме и работим из планината. Търсим в шахти, канализационни отвори и места, които са труднодостъпни. Включваме се и по всички сигнали, давани на полицията “, сподели той.

„ Обработихме 10-на сигнала. Имаше едно оживление по места, където е забелязано детето. Сформиран е щаб с кмета на Перник и шефът на полицията, с цел да забележим дали да стартираме да търсим по водоеми “, добави Димитров.

„ Възможно е детето да се е отдалечило. Моята версия е, че той е в обитаемо място, на което има вода и храна. Добре е да се ревизират вилните зони към Перник и София, а експертите да се съсредоточим в планинската част “, сподели той. 

Момчето изчезна в региона на Профилакториума в града в петък следобяд. Той е с тежка форма на аутизъм. В акцията се включиха с изключение на полиция и жандармерия, по този начин и стотици доброволци. В събота и неделя регионите към града бяха преглеждани с термокамери, следови кучета, както и с хеликоптер.

От близки на Александър стана ясно, че детето не се губи за първи път, само че е било намирано за минути. Сега обаче три денонощия няма и диря от дребното момче.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР