На разположение на портала VideoCardz се оказаха изображения на предстоящата

...
На разположение на портала VideoCardz се оказаха изображения на предстоящата
Коментари Харесай

Предстоящата графична карта Sapphire Radeon RX 7600 PULSE се появи на изображения

На разположение на портала VideoCardz се оказаха изображения на идната видеокарта Radeon RX 7600 PULSE от Sapphire. Споменатият нагоре видеоускорител беше видян от един от азиатските ритейлъри.

Моделът Sapphire Radeon RX 7600 PULSE е оборудван със относително компактна охладителна система с два вентилатора. Картата ще заема два разширителни слота в корпуса на компютъра. Очевидно, адаптерът няма да има RGB-подсветка.

В основата на Radeon RX 7600 стои графичният процесор Navi 33 с 32 изпълнителни блока (2048 поточни процесора). Опаковката на модела на Sapphire удостоверява, че картата има 8 GB памет. За страдание, не е известна скоростта, с която работи видеопаметта, а също няма данни и за разрядността на шината на паметта. Последното може да се окаже тясното звено в Radeon RX 7600. Според слуховете, ускорителят ще получи 128-битова шина на паметта, което ще ограничи пропускателната дарба. Известно е също, че графичният процесор Navi 33 поддържа единствено до 8 линии PCIe 4.0.

Sapphire Radeon RX 7600 PULSE е оборудван с един 8-пинов захранващ конектор. Това значи, че картата черпи не повече от 225W – 150W от спомагателния конектор и 75W от PCIe слота на дънната платка.

AMD Radeon RX 7600 се чака да бъде пуснат на 25 май. Самата AMD към момента не е удостоверила тази информация. Цената на новия графичен адаптер също не е известна. Въпреки това, чака се тя да бъде под $300.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР