На работно съвещание с членове на кабинета в дома си,

...
На работно съвещание с членове на кабинета в дома си,
Коментари Харесай

Борисов: Радев мотае втория мандат, за да тече задкулисието

На работно заседание с членове на кабинета в дома си, каквито в последно време министър председателят Бойко Борисов прави всеки ден, той още веднъж атакува президента Румен Радев и партиите на митинга в Народното събрание поради процедурата по сформиране на държавното управление.

Българските жители, които гласоподаваха на изборите могат да си създадат изводите за какво в този момент няма център-дясно държавно управление с ясна евроатлантическа ориентировка, а вместо това сега президентът Радев мотае втория мандат, с цел да тече задкулисието, съобщи той, представен от пресцентъра на Министерския съвет.

" Вчера Радев сподели - държавното управление да работи. В същото време подопечните му дребни партии постановиха мораториум, който е противоконституционен. Каква им е играта, той споделя - работете и носете отговорност, до момента в който се смотавам и тече задкулисието сега. Никой не знае кой с кого договаря ", съобщи още министър-председателят.

Според него на фона на комплицираната геополитическа конюнктура в района се откроява " крещящото безмълвие " на президента Румен Радев по проблеми като шпионските кавги в България и Чехия, украинската рецесия и Навални.

В типичния си монолог Борисов попита съпредседателя на " Демократична Бълария " Христо Иванов дали е чул позицията на президента Радев и на " ИТН ", давайки им безусловна поддръжка.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР