На публични събития 38-годишната съпруга на британския принц Уилям –

...
На публични събития 38-годишната съпруга на британския принц Уилям –
Коментари Харесай

Приятели на Кейт Мидълтън издадоха интимните й тайни СНИМКИ

На обществени събития 38-годишната брачна половинка на английския принц Уилям – Кейт Мидълтън постоянно дава отговор на кралски висок статус – тя е съвършено облечена и демонстрира безупречни маниери. В същото време малко хора знаят в действителност каква е тя в всекидневието си измежду околните й хора, където няма куп камери и фотоапарати, които да я наблюдават.

Наскоро другари на херцогинята на Кеймбридж издадоха куп интимни секрети за нея. Те приказваха за тази малко известна страна от живота на Кейт в изявление за списание People. В диалога те признават, че в действителния живот Кейт съвсем не се разграничава от множеството работещи майки с доста деца.

„ Вкъщи Кейт е доста спокойна. Резиденцията, в която живеят, е едно същинско фамилно гнездо, където децата тичат в близост, преобръщайки всичко по пътя им. Няма място за пищност, показност и кралски задръжки.



Когато видите Кейт, където няма камери, тя наподобява доста уверена и от време на време даже много строга майка. Ако децата внезапно стартират да бъдат капризни, тя им се кара “, показа другарка на Кейт.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР