На провелото се на 3 декември 2023 г. в к.к.

...
На провелото се на 3 декември 2023 г. в к.к.
Коментари Харесай

Състезателите на АлПиринСки без конкуренция на Държавното пурвенство

На провелото се на 3 декември 2023 година в к.к. Боровец Държавно състезание по ски-алпинизъм, клубът на Банско – АлПиринСки, беше без конкуренция в първия старт за новия спортен сезон. Клубът беше показан от 16 състезатели при мъжете и дамите, които завоюваха общо 5 медала в скоростното нанагорнище. Дамите на АлПиринСки превзеха почетната стълбичка.

На първо място се класира Антония Григорова, втора се подреди Ивона Михайлова и на трето място се класира Верадина Начева. На влиятелното четвърто място се класира Йоана Вълканова, а Елина Хаджиева пробяга маршрута и записа своето шесто място. С нов връх на трасето и първо място в новия спортен сезон влезе Никола Калистрин, второ място за Иван Геров.

Новото попълнение на клуба - Асен Радулов, за който това беше първи старт в този спорт, се класира на четвърто място. Класиране в топ 10 на Държавното състезание записаха: Виктор Стефанов – пето място, шесто място за Кристиан Кобер, седми е Димитър Георгиев и на осмо място се класира Момчил Найденов. Призьорите бяха наградени от известния планинар и доайен в този спорт Кънчо Долапчиев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР