На провелото се миналата вечеротчетно-изборно събрание на жени ГЕРБ-Благоевград досегашният

...
На провелото се миналата вечеротчетно-изборно събрание на жени ГЕРБ-Благоевград досегашният
Коментари Харесай

Общинският лидер на Жени ГЕРБ – Благоевград Е. Ташкова отказа да се бори за втори мандат

На провелото се предходната вечеротчетно-изборно заседание на дами ГЕРБ-Благоевград досегашният водач Елена Ташкова, отхвърли да се кандидатираотново за председателския пост.

Още при връчване на доклада Ташковакатегорично заявява, че не желае да бъде номинирана, отклони и предложение да остане в новото управление. Елена Ташкова е Общински началник на Жени ГЕРБ от септември 2015 година

Миналата пролетнаправисамоотвод поради професионална натовареност, когато беше началник-отдел в Държавна фирма „ Земеделие “, само че остана да изпълнявафункциите до осъществяване на нов избор.

На събранието за ръководители бяха издигнатиВаня Митова и Росица Михалкова, като повече от гласовете на присъствалитеактивистки са за Ваня Митова.

Предстои Изпълнителната комисия на партията да утвърди една от двете за водач на женската организация.

С две кандидатури останаи позицията секретар -Диана Драчева и Емилия Вълкова.

На отчетно-изборното заседание беше общинският координатор на ГЕРБ-Благоевград Росица Димитрова. " Радвам се, че извървяхме тези моменти дружно и преодоляхме тестванията като същински тим.

Нека в тези странни времена, в които се намираме всички ние, и когато повече от всеки път имаме потребност от баланс и обединяване, продължим да градим. Нека със мощните ни женски качества – любов и помиряване, приемливост, грижовност и правдивост, продължим да бъдем нежната движеща мощ на Политическа партия ГЕРБ “, съобщи пред съпартийките си Росица Димитрова.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР