На провелото се днес заседание на Градската конференция на БСП-Пловдив

...
На провелото се днес заседание на Градската конференция на БСП-Пловдив
Коментари Харесай

Иван Петков – Бебето води листата на БСП

На провелото се през днешния ден съвещание на Градската конференция на БСП-Пловдив социалистите избраха преди всичко в листата си за идните парламентарни избори досегашния народен представител и сегашен ръководител на левицата в града под тепетата Иван Петков. Делегатите застанаха зад него да бъде и лидер на листата в 16 МИР.

При извършеното скрито гласоподаване Петков събра 94 от общо 112 делегатски гласове, което му обезпечи първото място.

Конференцията избра втори да бъде известният пловдивски художник Матей Матеев, а трети – патоанатомът доцент доктор Илия Биволарски.

След него са ръководителят на Район Западен Наум Китанов, младият икономист Марина Узунова, специалистът по сигурността Панчо Панчев, икономистът Николай Маринов.

След тях се подрежда международно известният диригент Врам Чифчиян, ген. Йохан Петков е на девето място, а десетката затваря някогашният зам.-областен шеф на Пловдив Григор Станков.

Конференцията застава твърдо зад своя ръководител Иван Петков да бъде и лидер на листата на “БСП за България ” от 16 МИР.

Делегатите потвърдиха и цялостната си поддръжка към националното управление за политиките против джендър идеологията и дейностите против хората, саботирали Конгреса. 14 социиалисти бяха избрани като саботьори и изключени от партията.

Припомняме, че за 24.02.2023 година, петък, е планувано съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия, който да утвърди  листите и да включи в тях цивилен квоти и съдружни сътрудници.

Също по този начин, по Устав, Националният съвет дефинира и водачите на листите.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР