На провеждащото се Европейско първенство за огнестрелно оръжие в гр.

...
На провеждащото се Европейско първенство за огнестрелно оръжие в гр.
Коментари Харесай

Антон Ризов гръмна среброто на Европейското

На провеждащото се Европейско състезание за огнестрелно оръжие в гр. Вроцлав, Полша, състезателят на Армейски състезателен клуб „ Тракия “ Антон Ризов завоюва сребърен орден в дисциплината 60 изстрела лежащ с пушка с резултат 626,6 т., който съставлява нов държавен връх в дисциплината. В конкуренция с 60 стрелци той отстъпи на новия първенец Ян Лохбихлер от Швейцария, постигнал 627,2 т., което е разлика единствено 0,6 т.

В другата дисциплинираност 3 х 20 изстрела от трите положения в квалификациите Антон реализира 590 т., което е също нов държавен връх, и зае пето място. Във финалната пукотевица той остана осми.

Това е втори сребърен орден от Европейско състезание за стрелците на „ Тракия “ тази година след триумфа на Кирил Киров в дисциплината 10 м за пневматичен револвер на смесени двойки в гр. Хамар, Норвегия.

„ Може би в действителност триумфите на пловдивските стрелци ще вдъхновят кметската администрация да започва най-сетне строителството на Стрелковия комплекс, за който има строително позволение от 2018 година Защото най-успешният стрелкови клуб в България и пловдивските стрелци заслужават това. “ – показа ръководителят на АСК «Тракия» Камен Шишманов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР