На провеждащата се в момента 51-ва сесия на Съвета на

...
На провеждащата се в момента 51-ва сесия на Съвета на
Коментари Харесай

Китай призова САЩ да прекратят незаконната си военна намеса в Сирия

На провеждащата се сега 51-ва сесия на Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида, представителят на Китай Дзян Дуан остро осъди противозаконната военна интервенция на Съединените щати в Сирия и други дейности, които подкопават главните човешки права на сирийския народ.

Дзян Дуан сподели, че разрешаването на сирийския въпрос се отсрочва повече от 10 години и народът на тази страна продължава да се бори с бедността и войната, а Съединените щати и други западни страни носят цялостната отговорност за това. Сирийската рецесия сподели, че външна интервенция, провокиране на борба, напън и наказания няма да оказват помощ за решаването на сходни проблеми. Китай постоянно се е застъпвал за спазването на правилото вътрешните въпроси на Сирия да бъдат решавани от сирийския народ без външна интервенция и благодарение на политически средства.



„ Призоваваме Съединените щати и другите страни да спрат противозаконното разполагане и противозаконните военни интервенции в Сирия, да прекратят едностранните наказания, да спрат да крадат нефт и храни от Сирия и да върнат същинските човешки права, благосъстоянието, свободата и достолепието на сирийския народ.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР