На проведеното на 31 януари изслушване във Вашингтон членът на

...
На проведеното на 31 януари изслушване във Вашингтон членът на
Коментари Харесай

Анкета на CGTN: Над 90% от анкетираните критикуваха невежеството и арогантността на американски сенатор

На извършеното на 31 януари чуване във Вашингтон членът на Комисията по правораздаването към Сената на Съединените щати Том Котън насочи серия от невежи въпроси към основния изпълнителен шеф на TikTok Шоудзи Чъу (гражданин на Сингапур). Американецът неведнъж попита дали сингапурецът има китайско поданство и дали е бил член на Китайската комунистическа партия. Слабото показване на този американски законодател по време на чуването се трансформира в тематика за диалог на интернет потребителите по целия свят.

Според оповестената световна анкета от CGTN, медията е част от Китайската медийна група, повече от 90% (90.7%) от интернет потребителите считат, че заложените въпроси от някои американски законодатели изцяло разкриват тяхното незнание, надменност и предубеждения по отношение на Китай, което в последна сметка единствено ще подкопае постоянното развиване на китайско-американските връзки. 

Проучването откри, че 86,5% от интервюираните считат, че представянето на Котън е било извънредно непрофесионално. Настоящата анкета на CGTN беше извършена на британски, испански, френски, арабски и съветски език и в границите на 24 часа над 17 хиляди интернет консуматори гласоподаваха и показаха своето мнение. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР