На принц Хари определено му предстои едно наистина трудно завръщане

...
На принц Хари определено му предстои едно наистина трудно завръщане
Коментари Харесай

Защо коронацията на Чарлз ще бъде истински кошмар за принц Хари?

На принц Хари несъмнено му следва едно в действителност мъчно завръщане назад в родината му.

“Мисля, че това ще бъде призрачен сън за него “, сподели извънредно кралският специалист Теса Дънлоп пред Us Weekly, промотирайки новата си книга си Elizabeth & Philip: A Story of Young Love, Marriage and Monarchy.

Дънлоп означи, че 38-годишният Хари е изглеждал много уплашен по време на последната си обществена поява дружно с кралското семейство, която бе даже преди премиерата на спорната му книга.



“Наблюдавах езика на тялото му, когато той излезе от параклиса “Свети Георги “, в последния ден от погребението на кралица Елизабет II. Той помагаше на Меган да влезе в колата и просто си личеше, че не е човек, който се усеща комфортно в кожата си, ” продължи тя. “А този път той ще бъде без поддръжката на Меган. “

Бъкингамският замък удостовери в сряда, 12 април, че Хари ще участва самичък на коронацията на татко си. Един месец преди този момент стана ясно, че херцогът и херцогинята на Съсекс са поканени на събитието, което съответствува с четвъртия рожден ден на сина им Арчи.

“Херцогинята на Съсекс ще остане в Калифорния с принц Арчи и принцеса Лилибет “, се споделя в изказването на двореца, добавяйки, че Хари ще пътува до Англия за събитието в събота, 6 май, което ще се състои в Уестминстърското абатство.



Освен неналичието на Меган, кошмарът на Хари най-вероятно ще се ускори и от предстоящо леденото отношение на членовете на неговото семейство. Според редица кралски специалисти те даже се тормозят да водят диалози уединено с Хари, защото считат, че всичко което кажат може да бъде преиначено или да попадне в някоя от идващите му медийни изяви.

Кристофър Андерсен, създател на книгата The King, сподели пред Fox News Digital, че не счита, че коронацията ще стане мотив за помиряване сред принц Хари и крал Чарлз III. Той сподели: “Предполагам, че Хари ще бъде третиран като парий и че той е наясно с това. Така че би трябвало да му отдадете дължимото, че е подготвен да се появи по този начин или другояче. Тук има фактор на оскърбление - другите кралски особи ще споделят централната сцена с краля и кралицата, до момента в който той евентуално ще бъде оставен настрани – това евентуално ще бъде мъчително и необикновено разочароващо за Хари. Имам възприятието, че даже принц Андрю ще получи по-добро отношение и повече почитание от кралското семейство – ето какъв брой дълбока е враждебността към херцога на Съсекс в кралските кръгове в последно време. "
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР