На президента Плевнелиев се обаждат негови бивши чужди колеги, не

...
На президента Плевнелиев се обаждат негови бивши чужди колеги, не
Коментари Харесай

Д-р Н. Михайлов: Окупирани сме от един криминализиран елит

На президента Плевнелиев се обаждат негови някогашни непознати сътрудници, не с цел да се възмущават от Румен Радев, а да поздравят неговата млада избраница, споделям това с подигравка. Това съобщи пред Bulgaria ON air доктор Николай Михайлов.
Президентът Плевнелиев е профилиран да нападна Радев, прави го, с цел да покаже своята евроатлантичност. Той няма личен темперамент и не разисква личните си позиции, а репетира позициите на евроатлантическите инстанции.

Д-р Михайлов разяснява визитата на премиера Борисов в Косово. „ Когато видях на портрет Борисов и на среща му Хашим Тачи, се ужасих. Какво знаем за Хашим Тачи? Този погреб на Балканите е във властта на тези двама мъже. Балканска област сега е марионетна и в случай че се остави на тези хора да вземат решение, никой не знае какво би произлязло. Този регион обаче ще бъде поделен от нашите евроатлантически партньори”.

Д-р Михайлов разяснява и речта на президента, който приканва за повече осветление на дейностите на ръководещите: „ България е окупирана от един криминализиран хайлайф, който държи държавната власт. На това би трябвало да се постави край, тъй като от драма през драма, от сюжет през сюжет изплува политическата миазма”.

Единствената конкурентна фигура с лимитирани пълномощия по Конституция е президентът. Трябва Цветанов да миряса. Нищо не се трансформира в една окупирана страна, хората са се отдръпнали в своите частни светове.

Ако Радев стане водач на политическа мощ след мандата му, ще се пребори с ГЕРБ. Това, че се беседва за някакъв план, значи има проекти за подобен и това е опасност за ГЕРБ. Борисов самичък ще слезе от властта, това е действителният сюжет. Неговата фигура е с тежестта на Витоша.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР