На превозвачите им се струпа много, с тол системата ние

...
На превозвачите им се струпа много, с тол системата ние
Коментари Харесай

Нанков: На превозвачите им се струпа много, с тол системата ние няма да се превърнем в убийците на транспортния бранш

На превозвачите им се струпа доста, с тол системата ние няма да се превърнем в убийците на транспортния отрасъл. Това сподели на брифинг зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков, заяви Агенция „ Фокус “.

``
реклама

„ С тол таксата ще възстановим справедливостта в пътния бранш. Европейският, солидарният модел е тъкмо този – този, който натоварва повече пътя, заплаща повече “, съобщи Нанков. Той уточни, че днешната среща с преводачите няма да бъде единствена, диалозите ще продължат, като за 16.00 ч. през днешния ден е планувана среща с автобусните превозвачи.
„ Разглеждаме вид, при който 10 700 км от републиканската пътна мрежа да бъде толувана. Ние няма да се превърнем в убийците на транспортния отрасъл. На превозвачите доста им се струпа – пакета „ Макрон “ и тн. Затова демонстрираме схващане към тях, само че това, което сме почнали като политика, ще успеем да го довършим “, сподели още районният зам.-министър. Нанков уточни, че като цифра в отчета на Световната банка е заложено 1,160 милиарда лева да бъдат приходите от тол такси за година.

„ Реверансът, който вършим с това предложение за цени, е към тези коли, които возят на къси дистанции – вътрешните транспорти. При рейсовете и камионите от 3,5 т. и 12 т. цените ще са най-ниски в Европейски Съюз тъкмо с цел да създадем поклон към българския бизнес “, съобщи Нанков.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР