На пресконференцията след заседанието на Изпълкома Атанас Фурнаджиев заяви, че

...
На пресконференцията след заседанието на Изпълкома Атанас Фурнаджиев заяви, че
Коментари Харесай

Фурнаджиев: Новият президент трябва да има административен опит

На конференцията след съвещанието на Изпълкома Атанас Фурнаджиев съобщи, че оставката е персонален акт и не е наложително тя да бъде призната.

"За мен интервенция от страната няма. Това, че е поискана оставка не значи, че би трябвало да бъде дадена. Това е персонален акт.”

"Приоритет е работата с ДЮШ. Това няма по какъв начин да стане без взаимна работа с държавно управление и общини. Няма по какъв начин да стане без вложения от страна на страна, общини, от политика в спорта, както беше едно време. „ Златното поколение” е плод на 20-годишна политика – във всеки областен град имаше състезателен пансион, във всяко учебно заведение имаше треньори и се правеше асортимент сред всички деца в страната. Като почнеше 1-ви образователен ден и се появяваше треньор по футбол. От 90-а година насам единствено се руши”, съобщи Фурнаджиев.

"Понеже даваме образец с други страни. Една Исландия да вземем за пример, която има 300 хиляди население, влага 100 млн евро на година.”

Фурнаджиев означи, че не счита да се кандидатира за управителния пост във Футболния съюз.

"Към момента нямам желание да се кандидатирам за Президент на БФС”, съобщи Фурнаджиев.

"За мен Президентът на БФС е административна служба, т.е. човек би трябвало да има опит да управлява администрация и структури. И е наложително да владее най-малко един език. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР