На пресконференцията си в Истанбул старши треньорът на Байерн (Мюнхен)

...
На пресконференцията си в Истанбул старши треньорът на Байерн (Мюнхен)
Коментари Харесай

Юп Хайнкес: Има какво да подобряваме в играта си

На конференцията си в Истанбул старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юп Хайнкес показва почитание към тима и почитателите на Бешикташ преди утрешната среща-реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига. Германците водят с 5:0 и всичко наподобява решено.

“Изискванията постоянно са доста високи в Шампионската лига. Работим с огромен интензитет, тъй като към момента може да усъвършенстваме отбраната, пресата, подаванията и офанзивата ни. Много от играчите ни са опитни. Въпреки успеха с 5:0 би трябвало да стартираме мача интензивно и футболистите ми го знаят. Ще играем пред почитатели, които дишат дружно с тима си и го тласкат напред. Очакваме с неспокойствие невероятната атмосфера”, съобщи Хайнкес.

Bayern's possible line-up against Besiktas:

Ulreich - Rafinha, Sule, Boateng, Alaba - Vidal, Thiago - James, Muller (c), Ribery - Wagner pic.twitter.com/MOsg2WDb9e
— Bayern mania (@Bayern_mania) March 13, 2018
Победа в този дуел ще направи немския експерт първия треньор с 11 следващи триумфа в шампионата, само че той не отдава огромно значение на този факт. “Оказа се, че съм държал връх за маркирани попадения в следващи семейства, само че разбрах това едвам когато Роберт Левандовски се приближи до достижението ми. За мен значимото е положителният футбол, подобряването на тима ми и даването на огромен театър, а не върхове или статистики”, разяснява опитният ментор.

Левандовски, Йошуа Кимих, Корентен Толисо и Себастиан Руди са на един жълт картон от наказване, само че Хайнкес упорства, че няма потребност да им споделя да внимават, защото те могат и сами да се оправят с това. Той напомни, че на реванша от 1/2-финалите против Барселона през 2013 година петима от играчите му са “висели” с картони, само че нито един от тях не е бил глобен във въпросния мач Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 14 март  Бешикташ 19:00предстои  Байерн (Мюнхен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР