На пресконференция за IAA Mobility 2023, Хилдегард Мюлер, президентка на

...
На пресконференция за IAA Mobility 2023, Хилдегард Мюлер, президентка на
Коментари Харесай

IAA Mobility 2023 иска да постави нови стандарти - видео

На конференция за IAA Mobility 2023, Хилдегард Мюлер, президентка на Асоциацията на немската автомобилна промишленост, и управлението на Messe München GmbH, Dr. Райнхард Пфайфер и Стефан Румел приказваха за идния автосалон. Според уредника има разнообразни задължения от евентуални изложители. Тазгодишната IAA Mobility ще бъде усъвършенствана от в допълнение създадени платформи.

Събитието ще се организира в Мюнхен от 5 до 10 септември 2023 година и е водеща международна платформа за подвижност, резистентност и технологии. „ IAA Mobility е мястото, където целият свят на подвижността се среща в Мюнхен. Фокусът е върху тематика, която визира всички нас - подвижността дефинира по какъв начин живеем, по какъв начин работим, по какъв начин претърпяваме нашия свят. Под лайтмотива „ Опит Свързана подвижност ", ние демонстрираме в Мюнхен по какъв начин ще наподобява подвижността на бъдещето.

„ Оформянето на това е голямо предизвикателство и ключът се крие в комбинацията от резистентност и цифровизация. Освен това IAA Mobility не е единствено за транспортни средства. По-скоро става дума за свързване на екосистемата за подвижност и показване на решения, които слагат хората преди всичко ", сподели Хилдегард Мюлер на конференцията.

В съпоставяне с IAA Mobility 2021 делът на задграничните изложители се е нараснал със 17 процентни пункта от 33 на 50 %. В допълнение към водещите немски компании, те включват доста интернационално известни компании като BYD, Гугъл, LG и Samsung. В същото време броят на фирмите, излагащи на IAA Mobility за първи път, е по-висок от всеки път.

Страните с най-вече интернационалните изложители в Мюнхен включват Китай, Съединени американски щати, Австрия, Южна Корея и Франция. Броят на страните, показани от изложители, също се усили. Сингапур и Република Косово са показани за първи път. Но страни като Тайланд, Унгария, България и Сърбия също са още веднъж там.

Освен това „ Украинският авто клъстер ", финансиран от Германското сдружение за интернационално съдействие (GIZ) и VDA, ще има щанд на срещата на IAA.

BMW Group към този момент чака с неспокойствие втората IAA Mobility в Мюнхен. Там баварците ще покажат по какъв начин употребяват технологиите и нововъведенията, с цел да стане утрешната подвижност по-устойчива и в това време по-човешка. „ Защото самостоятелната подвижност е и ще остане сърцевината на актуалното общество " - споделя ръководителят на Управителния съвет на BMW AG Оливър Зипсе - „ Допълнително създадената идея за втората IAA в Мюнхен още един път акцентира осъзнаването, че задачата за устойчива подвижност може да бъде реализирана единствено дружно - в стеснен продан сред промишлеността, науката, политиката, медиите и клиентите.

IAA предлага значима платформа съгласно Mercedes-Benz - „ Очакваме го с неспокойствие ", споделя Ола Келениус, основен изпълнителен шеф на Mercedes-Benz.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР