На пресконференция в петък Деуайн каза, че е изслушал хората

...
На пресконференция в петък Деуайн каза, че е изслушал хората
Коментари Харесай

Губернаторът на Републиканската партия в Охайо налага вето върху забраната за грижи, потвърждаващи пола, транссексуални спортисти в спорта за момичета

На конференция в петък Деуайн сподели, че е изслушал хората от двете страни на законодателството, които „ в действителност имат вяра, че тяхната позиция най-добре пази децата. ”

Той откри, че законопроектът ще засегне дребен брой деца от Охайо, „ само че за тези деца, които са изправени пред полова дисфория и за техните фамилии, последствията от този законопроект не могат да бъдат по-дълбоки. ”

„ В последна сметка имам вяра, че става въпрос за отбрана на човешкия живот “, сподели той, обявявайки решението си да наложи несъгласие на законодателството.

„ Сега, до момента в който в закона има редки моменти в други условия, при които страната анулира медицинските решения, взети от родителите, не мога да се сетя за образци, когато това се прави, когато е освен срещу решението на родителя, само че и срещу здравната преценка на лекуващия доктор и срещу преценката на лекуващият екип от медицински специалисти “, сподели той. „ Следователно не мога да подпиша този законопроект, както е написан сега. “

Въпр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР