На премиерата в столичното кино Люмиер Петя Дикова и нейният

...
На премиерата в столичното кино Люмиер Петя Дикова и нейният
Коментари Харесай

Всичко Живо Затаи Дъх! Аня Пенчева Отсече Тежката Си Присъда! Ето Какво Мисли За Гаджето На Дъщеря Си Пипи!

На премиерата в столичното кино „ Люмиер ” Петя Дикова и нейният другар Илиян бяха седнали тъкмо зад актрисата й брачна половинка й Ивайло Караньотов.

Докато лентата се въртеше на белия екран, Петя непрестанно протягаше ръка към майка си, с цел да й дава кураж. Тя бе подготвила и голям букет за нея, само че по този начин и не съумя бързо да й го даде в края на представлението.

Защото актрисата не смогваше да се снима със своите почитатели и фенове. Въпреки че не откри време за щерка си, актрисата сподели особено и топло отношение към поета.

Към гаджето на Петя Дикова тя се отнасяше като към роден наследник. Мнозина се запитаха дали това е откровено или тя го прави единствено поради положителното си образование.

Мъжът на примадоната от самото начало стоеше със скръстени ръце и не апладираше доста. Според мнозина по този начин той бил съпричастен към страстите и терзанията на брачната половинка си, написа разкрития.ком.

Синът им Ангел също не се отличаваше в тълпата, само че евентуално той е дал оценката си, откакто останал уединено с родителите си.

Главната мъжка роля в лентата се извършва от Деян Донков. За разлика от Аня Пенчева той пристигна самичък на премиерата. Преди известно време артистът придружи жена си Радина Кърджилова при раздаването на премиите „ Икар ”, до момента в който тя получаваше своята статуетка.

Но в този момент нея я нямаше ан премиерата на кино лентата. Вероятно тъй като имаше зрелище или различен наложителен ангажимент, подозират феновете.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР