На предстоящото автомобилно изложение в София (14 – 22 октомври)

...
На предстоящото автомобилно изложение в София (14 – 22 октомври)
Коментари Харесай

Нови „баварци“ превземат София

На идното автомобилно ревю в София (14 – 22 октомври) българската аудитория ще се срещне за първи път с два напълно нови модела на BMW. На автосалона премиера ще създадат BMW Серия 6 Gran Turismo и третото потомство BMW X3. Германската компания ще изложи X3 с двулитров дизелов мотор, с цел да подчертава върху отличните индикатори във връзка с успеваемост и излъчвания на азотни окиси. Така конструкторите на немския премиум производител показват, че дизеловият мотор може да бъде извънредно съвременен и има бъдеще.
 BMW Серия 7 760Li BMW Серия 7 760Li
Специално внимание заслужава най-мощният като литров запас дизелов мотор на пазара в BMW Серия M 550d. Шестцилиндровият трилитров елемент работи по технология с каскадно пълнене с четири турбокомпресора и непосредствено впръскване при оптимално налягане над 2500 бара. Моторът генерира мощ 400 конски сили и въртящ миг 760 Нм сред 2000 и 3000 оборота.
 BMW Серия 5 M 550d BMW Серия 5 M 550d
На щанда на немската компания по време на софийското ревю посетителите ще видят и най-бързият и най-мощен автомобил на марката – BMW Серия 7 760Li. Лимузината с 12-цилиндров мотор разкрива безкрайните благоприятни условия за индивидуализация съгласно желанията на купувача от програмата BMW Individual.
 BMW M4 с М Competition Package BMW M4 с М Competition Package
Любителите на мотоциклетите на неповторимата серия спортен мотоциклет HP 4 Race, направен ръчно от експерти и хомологиран за потребление по всеобщите пътища. Пред българска аудитория ще дебютират още новости от концерна BMW. Сред тях са  обновеният електромобил BMW i3, хибридният Plug-In автомобил MINI Countryman SE и извънредно бързи спортни модели като MINI John Cooper Works и BMW M4 с пакет Competition Package.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР