На предстоящите президентски избори в Русия през март ще се

...
На предстоящите президентски избори в Русия през март ще се
Коментари Харесай

Русия ще произведе президентски избори и в четирите обявени за анексирани украински области

На идните президентски избори в Русия през март ще се гласоподава и в четирите области в Украйна, които предходната година Москва разгласи за своя територия, заяви през днешния ден съветската централна изборна комисия, представена от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12190
Украйна към този момент съобщи, че каквито и да било избори в Донецка, Луганска, Запорожка и Херсонска област ще бъдат невалидни и че Киев ще предприеме наказателно гонене против всеки наблюдаващ, който бъде изпратен да следи гласуването.

Възможността на Москва да създаде избори в така наречен " нови територии " е от значително политическо значение за Кремъл. Тя обаче слага провокации в региона на логистиката и сигурността, защото съветските войски управляват четирите региона единствено отчасти. В следените от Москва територии е оповестено военно състояние. Обявеното от Русия присъединение на тези територии предходната година, седем месеца след нахлуването ѝ в Украйна, бе отхвърлено като нелегално от Киев и от множеството страни в Общото заседание на Организация на обединените нации.

На 8 декември президентът Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През удостовери в коментар при награждаването на съветски бойци, сражавали се в Украйна, че ще се кандидатира още веднъж за президент на изборите през март следващата година, на които се допуска, че няма да има сериозна конкуренция, отбелязва Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР