На празничния Ивановден две двойки ще сключат граждански брак в

...
На празничния Ивановден две двойки ще сключат граждански брак в
Коментари Харесай

Бум на сватбите на 20 февруари в Пловдив

На празничния Ивановден две двойки ще сключат цивилен брак в Пловдив, а датата 20.02.2020 година към този момент е запълнена с искащи да вдигнат женитба, разяснява завеждащата Оперативна програма „ Радостни обреди “ Ана Георгиева.

По думите й наклонността да се подписва брак на дата с повтарящи се числа се резервира. На 20 февруари тази година и двете зали на Дома на младоженеца в града на тепетата – „ Централна “ и „ Тракия “, са заети. Заявилите цивилен брак за датата са 18 двойки.

" Тази година 20 е работен ден, по този начин итаксата е по-ниска. Другите дати, за които се чака напор на сватби, са 2 и 22 февруари, само че те са съботно-неделни и напорът ще е по-малък ", добави служителката в Оперативна програма „ Радостни обреди “.

Тя акцентира, че в случай че въпреки всичко някой държи да вдигне женитба на 20 февруари, то му остава вид изнесен обред, само че той би трябвало да се съобщи до 16-17 януари.

В последните години в Пловдив се резервира и друга наклонност – броят на сватбите, подписани през цялата година. За 2019 са 1798, още веднъж към 1800 са били и през 2018, регистрират и от работа ГРАО в града на тепетата. /dnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР