На празничния 8-ми март, кметът на Община Тетевен – д-р

...
На празничния 8-ми март, кметът на Община Тетевен – д-р
Коментари Харесай

Д-р Мадлена Бояджиева връчи наградите от фотоконкурса „Зимна приказка в тетевенския балкан“

На празничния 8-ми март, кметът на Община Тетевен – доктор Мадлена Бояджиева връчи премиите от провелия се фотоконкурс „ Зимна приказка в тетевенския балкан “. Тя се срещна с създателите на фотографиите, класирали се на 1-во (Александър Игнатов) и 2-ро (Деница Тодорова) място, като ги поздрави и им пожела бъдещи триумфи. Наградата за 3-та позиция (София Илиева) ще бъде връчена в различен ден, заради невъзможността на участничката да участва.
Пандемията от COVID-19 ни принуди да търсим разнообразни способи за изяви, както и за разпространение на града и общината. Този фотоконкурс беше изключителна опция точно за това – да покажем какъв брой е прелъстителен и какви забележителности крие нашият край. Получихме доста красиви и забавни фотоси, а конкуренцията бе огромна, което пролича и при гласуването, акцентира доктор Бояджиева преди да връчи премиите.
Александър Игнатов, който завоюва първото място, означи, че концепцията за състезанието е страхотна. Той също поддържа тезата, че по този метод градът е бил разпространяван и огромен кръг от хора са съумели да видят хубостта му. Г-н Игнатов предложи да бъде проведен и втори конкурс през тази година под надпис: „ Пролет в Тетевен “.
Отново ще напомним фотографиите, класирали се на 1-во, 2-ро и 3-то място:
1-во място - Александър Игнатов

2-ро място - Деница Тодорова

3-то място - София Илиева
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР