На пръв поглед виждаме един добре балансиран кабинет, с представители,

...
На пръв поглед виждаме един добре балансиран кабинет, с представители,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Служебното правителство е добре балансирано между доскоро управлявалите партии

На пръв взор виждаме един добре уравновесен кабинет, с представители, които добре балансират сред трите управлявали до неотдавна и към момента ръководещи официално страната партии – ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи.

Това съобщи водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов по време на днешните съвещания в президентската институция, на които бяха показани структурата и проектосъставът на бъдещото служебно държавно управление, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ В него попадат имена, които в годините обратно са били обществено свързани и не престават да се свързват както с ГЕРБ, по този начин и ПП-ДБ и Движение за права и свободи “, уточни Костадинов.

„ За мен е изненада реакцията на ПП-ДБ, тъй като на пръв взор виждаме, че те имат най-малко четирима представители в този кабинет. Реакцията е леко лицемерна от тяхна страна “, сподели още водачът на „ Възраждане “.

Костадинов уточни, че следва да се прави разбор на посочените имена.

„ Може би приготвя втора тройна коалиция след изборите, по-строго уравновесена и комбинирана след изборите, тъй като до момента имаше неофициална коалиция, останала с позорното име „ сглобка “ или „ некоалиция “. Няма по какъв начин да имаме доверие на подобен кабинет, че може да организира почтени и свободни избори “, разяснява още той.

За решението изборите за европейски и народен парламент да се проведат „ две в едно “ на 9 юни Костадинов съобщи, че от партията ще създадат всичко допустимо да активизират повече хора да упражнят правото си на глас.

„ Крайно време е България да има българско, а не евроатлантическо държавно управление, което да отразява настроенията на всички български жители, а освен на една дребна и маргинална част от нашето общество “, сподели Костадинов.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР