На пръв поглед в нанасянето на крем за лице няма

...
На пръв поглед в нанасянето на крем за лице няма
Коментари Харесай

5 грешки, които всички жени допускат при нанасянето на крем за лице

На пръв взор в нанасянето на крем за лице няма нищо комплицирано. Но става известно, че огромна част от дамите позволяват груби неточности в тази част от рутината си.

Ето кои са 5-те най-чести неточности при нанасяне на крем върху кожата на лицето, написа електронното издание goodhousekeeping.com.

1. Нанасяне върху суха кожа

Веднага откакто почистите лицето си, би трябвало да нанесете овлажнител. Ако не го извършите, до момента в който кожата ви е към момента влажна, ще пропуснете шанса си да заключите влагата в нея.
Избегни сухата и напукана кожа в студените дни
Ако би трябвало да се открои най-неприятното време от годината, множеството биха споделили, че това е средата и краят на есента. И това е изцяло...
Прочети повече
2. Убеждението, че по-скъпите артикули са с по-високо качество

Когато става въпрос за артикули за грижа за кожата, е по-добре да забравите максимата, че по-скъпото е по-качествено. На пазара се оферират овлажняващи кремове на налична цена.

3. Пропускане на овлажнителя при мазна кожа

Има постоянно срещано неправилно разбиране, че мазната кожа не се нуждае от навлажняване след разчистване, само че това не е по този начин.

Ако почиствате кожата си с нападателни артикули и не я овлажнявате по-късно, тя ще стартира да създава прекомерно количество себум, с цел да си набави влагата, която й липсва. 
Ето за какво в никакъв случай не би трябвало да подсушавате лицето си с забрадка
Измиването на лицето е първата стъпка в почистването на кожата. За задачата се употребяват специфични четки и артикули за по-добро почистван...
Прочети повече
Ако кожата ви е мазна, използвайте овлажнители и декор дьо загар без масла, с цел да избегнете несъразмерното омазняване.

4. Грубо втриване на крема

Важно е да нанасяте крема нежно в кожата - не просто да го разнесете посредством втриване и обтягане. Това води до появяването на бръчки. Нанесете крема с леки кръгови придвижвания с чисти върхове на пръстите, след което използвайте безименния си пръст, с цел да нанесете овлажнител и околоочен крем върху деликатната зона към очите.

5. Пропускане на врата

Именно тази част издава същинската ни възраст. Така че, даже и да не изберете специфичен крем срещу стареене за шията си, постоянно нанасяйте върху нея от нормалния крем за лице. Нанесете го и върху деколтето. В противоположен случай кожата на лицето ви ще наподобява по-добре от тази на шията и гърдите.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР