На пръв поглед дупката беше малка, но успя да прати

...
На пръв поглед дупката беше малка, но успя да прати
Коментари Харесай

Запълниха дупката, пратила софиянец в “Пирогов“

На пръв взор дупката беше дребна, само че съумя да прати мъж в " Пирогов ".
Прочетете още
Вече е запълнена уличната дупка, която се намира в София на ул. " Партений Нишавски ", преди ул. " Българска Морава " - посока блок 14, по този начин наречената " Китайска стена ". Това се случи след обява на  , в която Ви разказахме по какъв начин въпросната дупка съумя да прати софиянец в УМБАЛСМ " Пирогов ".

Защо и по какъв начин на Лазар Митев му се наложи да посети по неотложност " Пирогов " - дано си напомним:

В средата на миналата година, към 22:00 часа, Митев минава през дупката на ул. " Партений Нишавски " с тротинетка и безусловно изхвърча от нея на земята.

Приятели на Митев, които се свързаха тогава с екипа ни, с цел да опишат за случилото се, споделиха, че в 22:55 ч. кола за спешна помощ била пристигнала, само че до момента в който я чакали, те не посмели да го местят, а потърпевшият лежал от самото начало беззащитен на земята.

Митев бе откаран в  " Пирогов ", където лекари са установили контузиите му - счупена вътрешна кост, извадено рамо, както и пострадвания по лицето.

Многократно са подавани сигнали за дупката, само че от Столична община чак в този момент взеха ограничения - осем месеца след случая, който претърпя Лазар Митев, едвам в този момент, след като  той е завел иск против Общината  и делото е планувано за февруари месец.

" Трябва ли общината да извършва отговорностите си по поддръжка на софийските улици единствено след формиране на правосъдни каузи!? ", пита се потърпевшият.

На фотосите, които са изпратени до нас, вижаме запълнената дупка, само че виждаме и пукнатините на платното за придвижване - за тях кой и по кое време ще се погрижи?



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР