На прага сме на петата предизборна кампания за последните две

...
На прага сме на петата предизборна кампания за последните две
Коментари Харесай

Георги Самандов: Ще работим за това компенсации да стигат до крайния потребител


На прага сме на петата предизборна акция за последните две години. Има кандидат-депутати, които влизат в конкуренцията в Народното събрание с ясни цели и даже дела. Как се отстояват и реализират тези дела? В идващите седмици ще ви покажем кандидат-депутати, които са част от листите на шестте партии с максимален късмет да влязат в новото Народно събрание.

Георги Самандов от „ “, който е лидер на листите в 25 МИР-София и Благоевград, сподели, че в новия парламент съществена тематика за него ще е енергетиката.

Той има вяра, че някой ден ще се върнем към градивно и взаимно преференциално съдействие сред България и Русия.

„ Нашата страна би трябвало да извлича всички стопански изгоди без значение а дали са от съюзите, в които членува или от евентуалните останали сътрудници в случай че стопанската система и морала влизат в някаква колизия “, разясни кандидат-депутатът.

Той разяснява и покачващите се цени.

„ България с помощта на естествените си запаси, е една от най-независимите енергийно страни в европейския съюз, защото главното количество електрическа сила в страната се създава от комплекса „ Марица Изток 2 “ и въглищните централи. Така че подсигуряваме, че ще работим тъй че да подсигуряваме българските жители и да усещат все по-малко покачващите се цени в актуалната енергийна рецесия “, сподели Самандов.

По думите му е значимо обезщетенията да отидат в крайния консуматор и той да реши по какъв начин да ги харчи.

„ По този метод ще се даде конкурентно начало сред бизнесите, а не както сега направихме - дадохме парите в буферите, производители и търговци те споделиха - не можем да направляваме процеса. Няма да можем, до момента в който и парите не стигнат до крайната точка, точно ползвателя “, сподели той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР