На прага сме на българското председателство на Съвета на ЕС.

...
На прага сме на българското председателство на Съвета на ЕС.
Коментари Харесай

БСП издига свои предложения за приоритети по време на председателството



На прага сме на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. То се организира в миг на огромни провокации пред Европейски Съюз. Предстои излизането на Англия от Европейски Съюз, следва решаването на доста съществени въпроси във връзка с сигурността, миграцията, обществена Европа. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия по време на конференция „ Националните цели в подтекста на българското председателство на Европейски Съюз “, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия Българска социалистическа партия.

„ Имам няколко оферти за бъдещето на Европа. Трябва да поставим всички старания да я съхраним единна и мощна, с благоприятни условия да развива своята същина като обществена Европа въз основата на полезностите, на които е построен и действа ЕС”.

Тя акцентира, че Българска социалистическа партия ще излезе със свои оферти за цели по време на председателството. „ Ние ще сложим нашите цели, като кохезионната политика, обществената Европа, младежката политика “, уточни водачът на левицата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР