На прага на зимата, за поредна 13-та година, фестивалът за

...
На прага на зимата, за поредна 13-та година, фестивалът за
Коментари Харесай

Дни на предизвикателствата 2017: отворени срещи и практически семинари за екстремните любители

На прага на зимата, за поредна 13-та година, фестивалът за рискови спортове, туризъм и екология „ Дни на провокациите “ слага в центъра си споделеното прекарване, фантазията за недокоснати върхове, бездни и далечни простори.

Програмата е към този момент целодневна, а мястото на срещата – зала „ Максима “ на УАСГ.

Тази година огромни отворени дискусионни срещи, сплотяващи няколко спортни и профилирани общности, ще добавят вечерната серия презентации за най-големите достижения през годината. Ще бъдем очевидци и на разтърсващи кино министър председатели от света на рисковото и приключенско кино.

В следобедния блок (между 14 и 17 ч.), в деня на откриването 29 ноември , ще можем да се включим в процедура по оказване на първа помощ с главен акцент хипотермия и височинна болест, която ще бъде последвана от къса сесия йога. Сигурността и сигурността участват като водеща линия в цялата стратегия. Те ще са в центъра на вечерната презентация на Планинска избавителна работа, която ще се опита да ни даде един експертен разбор на нещастни случаи в нашите планини през последните години. Темата ще има своето продължение на 30 ноември следобяд с отворената полемика за сигурност и произшествия в парапланеризма. Пилоти, претърпели произшествия, ще се изправят пред публиката, да споделят своя опит и да приказват за попречване на опасности. 

В третия фестивален ден, 1 декември, ще погледнем на сигурността през погледа на БАССЕС, а почетен водещ ще бъде самият Глен Плейк, специфичният посетител на Дните, легенда в ските и добил необятна известност със своя авангарден пънк жанр. По-късно вечерта ще бъде маркирана и 20-годишнината на БАССЕС. Своята презентация-изненада Глен Плейк ще направи в границите на вечерната стратегия на 30 ноември.

Атрактивен модул по занаятчийство ще грабне вниманието в границите на обичайното ревю на Дните. Ще можем да се включим в изкусително вкусна работилница по направа на шоколад от Bio Benjamin - основатели на био шоколад от сурово какао.

Изложението на Дните ще е отворено сред 11 и 22 ч всеки фестивален ден и ще предложи настоящи оферти за здравословен метод на живот, спортна екипировка, лекарства за предварителна защита на контузии, хрумвания за пътувания и далечни дестинации. Изключително наситена и динамична е и вечерната стратегия (между 18 и 22 ч). Пригответе се за среща с десетки доста сполучливи и вдъхновяващи с достиженията си българи и цели 10 кино министър председатели. И това не е всичко.

Цялата стратегия на фестивала по дни може да се види тук .

Билети за фестивала могат да се закупят авансово на цена 25 лева за трите дни онлайн от Тикетлоджик и на място от магазини „ Стената “. Еднодневните билети са на цена 10 лева и ще могат да се закупят и на място.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР