На прага на сватба са били обвиненият за умишленото убийство

...
На прага на сватба са били обвиненият за умишленото убийство
Коментари Харесай

Убиецът на Милен Цветков стягал сватба

На прага на женитба са били упрекнатият за умишленото ликвидиране на публицист на Милен Цветков и неговата другарка, която избяга от мястото на съдбовната злополука в София на връх Великден, научи HotArena.

22-годишния Кристиан Николов и гаджето му Симона Цанкова били във фактическо общуване. Двамата имали връзка от няколко години. Това излиза наяве от показанията на майката на момичето. Заедно с двамата в автомобила е бил Георги Иванов, наследник на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов. Симона и Георги духват от мястото на злополуката, а след това прокуратурата ги упрекна за затаяване на обстоятелства и условия по закононарушението.

Подробности за връзката сред дрогираният Кристиан и Симона стават известни на криминалистите още в първите часове на следствието около разпитите на техните близки. Двамата се срещат, до момента в който са възпитаници в столично 73-то учебно заведение. Симона е година по-малка от гаджето си. Заради куп прегрешения Кристиан е изместен в Немската гимназия, а откакто приключва отива да следва в Германия. Симона е призната за студентка по логика на психиката в Софийския университет.

Двамата произлизат от фамилии с доста друг обществен статус.

Майката на Кристиян - Десислава е богата бизнес дама, татко му – бизнесмен. Двамата са разведени. Кристиан живее с майка си, когато не е в Германия. Родителите на Симона са хора от междинната класа. Баща й работи в куриерска компания, майка и се занимава с недвижими парцели. От профилите на Симона в обществените мрежи се вижда, че момичето е с отношение към дрогата и бунтарството. На стената си качва провокативни и скандални фотоси с разгулни купони в компанията на татуирани младежи с разширени зеници.

Симона има напълно друг имидж в университета оповестява „ 24 часа ”. Сред сътрудниците тя била известна като старателна студентка. На лекции ходила без пиърсингите, които са накичени по лицето и на фотосите в мрежата.  Самата Симона и Георги Иванов отхвърли да дават показания пред проверяващите. Според непотвърдени все още данни Кристиан, Симона и приятелят им са били на ваучър на Витоша преди кървавия случай.  Предположенията са, че там компанията се друсала с дрога. 

По време на делото на установяване на мярката за неотклонение на Кристиан в сряда късно вечерта той самият декларирал, че е благоприятен и  това бил един от претекстовете му да изиска да бъде пуснат от ареста, който не бе почетен, написа „ България Днес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР