На прага на пролетта звездите ще бъдат благосклонни към някои

...
На прага на пролетта звездите ще бъдат благосклонни към някои
Коментари Харесай

Зодиите, които ще срещнат ЛЮБОВТА тази пролет

На прага на пролетта звездите ще бъдат благосклонни към някои зодии в любовен проект.
Везни
Промяната се задава зад хоризонта. Ако актуалната ви връзка е в застой или пък е цялостна с недоразумения, по-добре вземете огромното решение по-скоро. Но даже и да не ви стигне храброст – събитията ще ви принудят. Периодът е доста подобаващ за пускане на нови връзки, тъй че не е изключено любовта сама да ви откри. Доверете се на вътрешния си нюх и се освободете от проблемите.
Водолей
Пролетта на 2020 ще ви потвърди, че любовта е допустима. Това ще бъде една осъзната и премислена обич, зряла и напълно друга. Ще осъзнаете, че това велико възприятие е най-хубавото нещо на света и ще се наслаждавате на всеки собствен ден.
Козирог
Началото на годината несъмнено не беше изключително шеметно за вас - наситено с безбройни задължения, огромна част от които служебни. За благополучие, интервалът сред март и май месец дава обещание много свободно време за персонален живот. Емоциите ще ви завладеят още преди средата на пролетта. Може да сте като „ в небрано лозе ”, само че всичко ще се подреди и скоро няма да остане и диря от внимателното ви държание.
Риби
Най-сетне ще срещнете специфичния човек, който ще бъде подготвен на всичко за вас. Щастието ще почука на вратата ви, по-добре се борете за него. Новата връзка, която ще започнете, ще бъде прочувствена и дълготрайна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР