На повечето места на местните избори най-вероятно ще бъдем заедно

...
На повечето места на местните избори най-вероятно ще бъдем заедно
Коментари Харесай

За местния вот СДС по всяка вероятност ще е заедно с ГЕРБ

На множеството места на локалните избори най-вероятно ще бъдем дружно с ГЕРБ. Това сподели ръководителят на Съюз на демократичните сили Румен Христов по време на първата конференция на партията след изборите за Европейски парламент, съобщи организация „ Фокус “.
Христов посочи, че съюзът с ГЕРБ е бил за евроизборите. „ Това бяха едни доста сложни избори. Избори, в които не чухме спор за Европейски Съюз. Дебатираха се единствено вътрешнополитически цели, бяха обърнати във избор на съмнение към държавното управление. Тежка акция, която първоначално започва с превес към Българска социалистическа партия. Благодарение на мобилизацията на ГЕРБ, главната роля на тези избори е ГЕРБ. Видях една доста проведена партия. Видях какво бяха създали те на местата на техните срещи. Включването на премиера Бойко Борисов по-активно способства за смяна на тренда при започване на акцията “, посочи още Христов. „ Водили сме бегли диалози на тази тематика. Очевидно е, че когато един съюз работи добре, той би могъл да се развива. Най-вероятно е да се развива. Ние имаме едно решение, което дава независимост на нашите локални структури да вземат решение по какъв метод ще се явят на есен за локалните избори, като възбраната е към Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. На множеството места най-вероятно ще бъдем дружно с ГЕРБ. Това го желаят нашите структури и структурите на Политическа партия ГЕРБ. Местната власт е извънредно значима “, акцентира още Христов.
Във връзка с „ Демократична България “ и дали тя е употребила знаци на Съюз на демократичните сили, Христов уточни, че Съюз на демократичните сили е атакувана от тези, които са били по някакъв мотив да „ намажат филийката “ в партията, а не толкоз от съперниците им. „ Дори съперниците в лицето на левицата ни поздравиха за положителния резултат “, добави още Христов. Той уточни, е е признателен на всички, които са дали своят вот за Съюз на демократичните сили и ГЕРБ, тъй като те са имали потребност от припознаване на техния избор. „ Що се отнася до „ Демократична България “, несъмнено, че е по-добре тези гласове да не отидат към Българска социалистическа партия, както беше на парламентарните избори “, посочи още ръководителят на Съюз на демократичните сили. Христов посочи, че месеци са водили договаряния с " Демократична България ", само че изискванията сложени от тях, са били унизителни за Съюз на демократичните сили. " Да, несъмнено, в случай че ние бяхме дружно, щяхме да имаме сигурно двама и повече депутати ", посочи още Христов и уточни, че в политиката с изключение на прочувствено, би трябвало да се работи рационално.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР