На повече от шокираща гледка попаднаха пътниците на метрото в

...
На повече от шокираща гледка попаднаха пътниците на метрото в
Коментари Харесай

Перверзник онанира в метрото, докато зяпа пътниците, стигна се до яростен бой

На повече от шокираща панорама попаднаха пасажерите на метрото в испанския град Валенсия предходната събота, когато мъж стартира да онанира в един от вагоните. Кадрите от непристойните дейности незабавно бяха публикувани в обществените мрежи.

На фрагментите се вижда по какъв начин той седи, лъскайки пениса си, до момента в който следи останалите пасажери, които малко по малко се реалокират и отдалечават от него поради потресаващата панорама.

Esto ha pasado en el metro de Valencia:
— Wall Street Wolverine (@wallstwolverine)
В момента, в който мъжът вижда, че го записват, се изправя от мястото си и се нахвърля против един от пасажерите, който прави клипче с телефона си. Двамата се сбиват и част от пасажерите се притичват в помощ на нападнатия юноша. В последна сметка мъжът е свален на идната станция, като е бил подаден и сигнал до полицията.

Когато пристигнали в метрото, униформените чиновници не съумели да намерят въпросното лице, заради което се наложило да го разпознават благодарение на охранителните камери. Така открили самоличността му – 47-годишен локален гражданин.

Не е ясно дали по-късно мъжът е бил арестуван от полицията.

— el diablo en patines (@imnotginno1)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР