На последното заседание на Политическия борд на ПП Волт, провел

...
На последното заседание на Политическия борд на ПП Волт, провел
Коментари Харесай

Без Волт на предстоящите избори

" На последното съвещание на Политическия ръб на Политическа партия Волт, провел се този уикенд, беше взето решение да не записваме листи и по този метод да не участваме в предварителните парламентарни избори на 27 октомври 2024 година "

Това се споделя в публично прессъобщение, изпратено до медиите.

" Волт е виновна политическа партия, която знае по кое време би трябвало да направи крачка обратно в името на правилата и полезностите, които сме заявявали и отстоявали. Добрият образец и делата за сметка на думите са необичайност в българската политика.

Обединението и съответните дейности против " превзетата страна “ са въпрос на съзнание, а не на съдружно съглашение, избираеми места и дотация. Разпиляването на гласове в тази съответна обстановка работи само и единствено за Статуквото – ние отхвърляме да участваме в техния сюжет!

Правото на глас е главно демократично право, което всеки български гласоподавател би трябвало да упражни на 27 октомври. Негласуването и опцията " Не поддържам никого “ са варианти, които работят само и единствено за партиите и обединенията, които употребяват купени, корпоративни и подвластни гласове. Волт приканва да се гласоподава свободно и отговорно.

Политическият ръб на Политическа партия Волт предлага на своите членове и симпатизанти да поддържат преференциално претенденти на " Продължаваме Промяната ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР