На последната битка за територия трима от участниците се контузиха

...
На последната битка за територия трима от участниците се контузиха
Коментари Харесай

Наско напусна „Игри на волята“ заради тежка контузия

На последната борба за територия трима от участниците се контузиха - Март, Георгиос и Атанас напуснаха прибързано играта с разнообразни пострадвания на краката. Според Роберта тези травми са подбудени от липса на тактика и предпочитание за изява на мъжете.
 

Контузията на Атанас обаче се оказа много сериозна и още през вчерашния ден Наско напусна шоуто. „ За мен беше чест да вземам участие в „ Игри на волята “, бяха последните му думи и даже Добрин сподели, че Атанас ще му липсва.
 
Междувременно се организира и капитанската борба, която още веднъж изправи една против друга две дами - Роберта и Радостина мериха сили в тестване за устойчивост и баланс.
 NOVA
Трябваше да балансират делва на везна с един крайник. Тина съумя да се задържи по-дълго и по този метод завоюва борбата, след което можеше да избира сред две награди - гуляй за цялото племе или два гласа на идващите номинации. Радостина избра гуляй за племето, вместо персонална премия за себе си, с която щеше да има решителен глас в номинациите, само че дали не сбърка, ще разберем в идващите дни.-->
 NOVA
Тази вечер следва първата номинационна борба за седмицата. Дали травмите при Славяни няма да се окажат съдбовни и те още веднъж ще би трябвало да предлагат или пък загубата на Атанас при Траки ще коства загуба и първи номинации за Траки? Всичко това ще разберем от 21:00 ч. пo NOVA.
  
Всичко за предаването следете на страницата на , както и във и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР