На поредна проява на протест, в името на връщането на

...
На поредна проява на протест, в името на връщането на
Коментари Харесай

Феновете на Спартак нямат спирка, протестираха и с демонстративен мач

На поредна демонстрация на митинг, в името на връщането на парцелите на " Спартак " Вн, заложиха последователите на клуба през днешния ден. Много мощна и многочислена агитка на спартаклии се събра пред шадраваните на общината, като този път те стачкуваха и под формата на демонстративни мачове първо сред деца от школата на клуба, а по-късно и на сегашни и бивши  футболисти на " Спартак " от близкото минало.

 Привържениците на Спартак Варна няма спирка Добри Атанасов

Във втория мач се включиха Радостин Станев, Мартин Зафиров, Иво Георгиев, Мартин Зафиров, Антон Вълчанов, Златин Михайлов, Иван Петров, Тодор Радомиров, Вилиян Денчев, Иво Русев и други

 Феновете на Добри Атанасов

Съдия на дуела беше изтъкнатият ни рефер от близкото минало Димо Момиров.По време на мачовете последователите на " Спартак " мощно огласяха площада пред общината с познатия рефрен  " Спартак " ти си най-велик! ", обединени в една идея - да си върнат стадиона и парцелите. Феновете блокираха и за малко придвижването пред общината.Те дадоха ясно да се разбере, че ще водят тази борба до дъно в името на обичания си клуб.

 Привържениците на Спартак Варна няма спирка Добри Атанасов

В утрешната спортна емисия по Дарик Варна ще чуете доста забавно изявление с някогашния вратар на " Спартак " Вн Радостин Станев,който е треньор на вратарите в " Славия ". Радо, който  се подвигна от София, с цел да бъде за следващ път част от митинга на последователите на " Спартак " Вн, сподели доста мощни думи в това изявление. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР