На пореден изпит в Hell’s Kitchen България отидоха Анелия, Мариела,

...
На пореден изпит в Hell’s Kitchen България отидоха Анелия, Мариела,
Коментари Харесай

Обрати и още един напуснал Hell’s Kitchen България

На следващ изпит в Hell’s Kitchen България отидоха Анелия, Мариела, Андреа и Калоян, а на поправката по време на вечерната резервация Мариела се изправи против Калоян в елиминационен дуел. Шеф Ангелов взе куртката на Калоян и раздели семейство Делчеви, като изпрати Денислав при Сините и трансформира тима на алените куртки в женско царство.

Първата част от изпита, в която номинираните избираха спомагателните артикули за ястията си, беше онлайн, а втората включваше готвене в кухнята на Ада.

Денислав направи всичко по силите си да се реваншира на Мариела за това, че изпрати нея на борба за оставане в кулинарното съревнование вместо жена си

– Янита, като непрекъснато ѝ даваше насоки. Николай, единствен от Сините, си разреши да помогне на чаровната холандка със препоръки. Анелия съумя да засенчи Калоян пред началник Ангелов и взе алената си куртка назад, до момента в който Андреа победи Мариела в приготвянето на главния съставен елемент в чинията си.

На вечерята шефът сложи Мариела от Червените и Калоян от Сините отвън зоната им на комфорт, като те трябваше да водят кухните на противниковите тимове. Двата тима стартираха наедно, само че с напредването на вечерта Калоян сподели липса на лидерски умения, а Мариела стана извънредно взискателна и прецизна към готвачите със сини куртки.

В Червената кухня Денислав продължи да пази Янита, поемайки ударите от нейните неточности и получи съществено предизвестие от началник Ангелов. Накрая

Калоян издаде единствено поръчката за VIP гостите, до момента в който Мариела приключи за пръв път от известно време цялата резервация на Сините

и съумя да трансформира Андреа в пълноценна част от тима на мъжете.

На номинациите началник Ангелов изгони най-младия готвач в ресторанта и да даде синя куртка на половинката на Янита. Със сълзи на очи Червените и Сините изпратиха Калоян.

Как ще се отрази раздялата на фамилната двойка? Ще се оправи ли Денислав в тима на Сините? Какви нови провокации е подготвил началник Ангелов за готвачите – разберете в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за Hell’s Kitchen Bulgaria на и на риалити формата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР