На поп изпълнителката Жана Бергендорф, която ни прослави на тазгодишния

...
На поп изпълнителката Жана Бергендорф, която ни прослави на тазгодишния
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Вижте как Жана Бергендорф пее перфектно цигански песни с чистач № 1 в България Дани Бачорски

На поп изпълнителката Жана Бергендорф, която ни популяризира на тазгодишния конкурс „ Евровизия “, дружно с групата си Equinox, й прилягат у осъществяванията в сякаш далечния за нея род „ чалга “, разбра HotArena.

Оказа се, че скандалната хала е фенка е необятно скроена в музикален проект и е фенка и на конкурентни стилове. След празненството по случай откриването на най-хитовото заведение във Велинград „ K2 Bar & Dinner ”, Бергендорф пропя цигански песни. И то никак не неприятно.

Певицата направи дует с Дани Бачорски , който е притежател на известната компания за разчистване „ Бонанза Бачорски “. Тя към днешна дата е и най-голямата в България в тази сфера.

Именно Дани бе повода Жана да пропее циганско. Те извършиха известната гръцка ария „ Soma mou ”. Според информация на HotArena даже двамата мислят да запишат дует и да снимат към него и видеоклип.

Напоследък свадите около Жана Бергендорф са устойчиво позатихнали. След скандалните изцепки във „ ВИП Брадър “ и лечението на наркоманията, по всичко проличава, че певицата е влезнала в правия път. Говори се, че присъединяване й в „ Евровизия “ и събирането й със Стефан, който е татко на детето й, са я успокоили и през днешния ден тя е с няколко хрумвания по-уравновесена.

От известно време фамилията е още веднъж дружно и даже живее под един покрив поради сина си Леон. Това изяснява и необикновената смяна във визията й. Жана е спряла пушенето, качила е килограми и е спряла с изцепките. Единственото, което сега вълнува певицата е музиката и фамилията й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР