На политическо ниво трябва много да се внимава и да

...
На политическо ниво трябва много да се внимава и да
Коментари Харесай

Алена предрече сваляне на правителството

На политическо равнище би трябвало доста да се внимава и да се следи всяка крачка на политиците

По време назадничав Меркурий условието е да не се стартира нова работа, да не се подписват контракти, а в случай че подписва - да бъде с гратисен интервал. Да не се купува бяла техника, да не се купуват телефони. Това изясни Алена пред Би Ти Ви.

"В назадничав Меркурий ми подариха един телефон, който на третия ден спря да бъде телефон. От тогава доста внимавам и не се майтапя с това, което споделям ", добави тя.

"На политическо равнище би трябвало доста да се внимава и да се следи всяка крачка на политиците, с цел да не се постанова да патим ", заключи Алена.

Относно бъдещето на четворното държавно управление тя уточни:

“Те поставиха клетва на 13 декември. От 22 март стартира сложната им година. Преди това продължава наслагването на несъответствуващи партньорства. Числото 13, за което са се вкопчили тогава, като ден от месеца няма нищо общо с рождената дата на някой човек. От края на февруари до края на май ще има безпорядък, безвластие, брожения и за жалост причина за събаряне на държавното управление. Юли ще е месецът. Юли 2020 година започнаха протестите”.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР