На полето и с китара в ръка - така започва

...
На полето и с китара в ръка - така започва
Коментари Харесай

Бедното момче със световна слава: Историята на Кенджи Жирак

На полето и с китара в ръка - по този начин стартира музикалната кариера на тогава младото момче Кенджи Жирак. Изпълнението на " Белла " на към този момент известния реализатор Метр Гимс е качено в " ютюб " и безусловно за часове става най-гледаното в цяла Франция. Така бедното момче от семейство на каталунски роми получава покана за музикалното шоу " Гласът на Франция ".

Това осъществяване е и неговият билет към успеха. През 2014 година година Кенджи Жирак печели формата с неизменимия си гений и с горещата си кръв.



В последна сметка Кенджи се среща с изпълнителя Метр Гимс, а през днешния ден са даже другари. Само за няколко години 22-годишният Кенджи се трансформира в един от най-обичаните млади реализатори в родината си. Излиза на една сцена със звезди като Ариана Гранде, Джони Холидей и Шарл Азнавур. Първите му два албума се продадени в 2 милиона и половина копия. А всяка последваща негова ария става цялостен шлагер.

Всичко това звучи като приказка на фона на живота му преди да стане прочут. Роден в Южна Франция, в семейство на скитащи каталунски роми, Кенджи води номадски метод на живот. Спира образованието си на 16 години. И тъй като няма опция да продължи, се постанова да работи, с цел да може да оказва помощ на фамилията си.

" Гласът на Франция " беше същинска опция за мен, няма да го укривам. Преди това просто живеех с родителите ми като всяко обикновено момче. Помагах на татко ми, който работи в областта на озеленяването и рязането на дървета. С това се занимавах преди и аз. Но когато тази опция ми се даде, нямаше по какъв начин да я отхвърля. ", споделя Кенджи.

Днес той признава, че не възнамерява да продължи образованието си. Казва, че животът е неговото учебно заведение. Благодарение на музиката пътува в целия свят и се среща с разнообразни хора, това непроменяемо учи на доста неща.
Най-големия шлагер на Кенджи Жирак несъмнено е песента " Андалус ". Взела името на региона, от която идва фамилията му, песента носи точно този парещ, буен заряд.



" Родителите ми са доста щастливи с моя триумф. Баща ми свири на китара, сестрите ми и брат ми също се занимават с музика. Но откакто това се трансформира в моя специалност, те са извънредно горди с моите триумфи. Всеки път, когато имам опция да се прибера в родния ми град, те ме разпитват, тъкмо както сега си приказваме и ние - аз им описвам какво ми се случва. Наистина са доста горди. " - споделя Кенджи.

Кенджи в никакъв случай не е предполагал, че един ден негови почитатели ще са топ футболистите от огромните френски тимове - Неймар, Дидие Дешан, Килиан Мбапе и Дани Алвес. Но макар ранната популярност, музикалният път на 22-годишния реализатор занапред следва.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР