На покрива на кооперация в Лозенец е кацнала къща с

...
На покрива на кооперация в Лозенец е кацнала къща с
Коментари Харесай

Къща с асансьор кацна на покрива на кооперация в Лозенец

На покрива на кооперация в Лозенец е кацнала къща с озеленяване и асансьор. Най-странното е, че китната сграда стои там от повече от 7 години. Собственичката е доктор и е наследила постройката, сподели самата пред Нова телевизия.
Лятната къща с китна градинка е снабдена и с камина, която обаче не се употребила, изясни собственичката. Тя не съумя да каже нито дали е законно издигната, нито дали има документи за нея.

Кметът на Лозенец Любомир Дреков изясни, че ще сезира ДНСК, с цел да се събори постройката. „ Върнахме фотоси от 2012 година и видяхме, че това нещо си стои там. Кога е издигнато не можем да кажем. От улицата в случай че минава човек не може да се разбере какво е издигнато. Досега няма нито един сигнал. Направено е много интелигентно, само че това не го прави законно. Сградата е позволена през 1997 г, при нелегално строителство глобите са ясни – унищожаване. На ход е ДНСК “, сподели кметът на Лозенец.

По думите на кмета не съществуват документи, които да позволяват сходен градеж, постройката е получила позволение през 1997, а е приключена малко след 2000-ната година.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР